ilmu penarik ikan

20 Feb

ilmu memanggil ikan,ilmu penarik ikan,ilmu memancing ikan

penarik ikan

Gabungan huruf hijaiyah yang berfungsi sebagai

menambat/menjala/memancing/ mendapatkan hasil ikan yang banyak InsyaAllah (telah terbukti oleh kebanyakan orang)

baca selanjutnya –>

Cara penggunaan : dimulai dengan bismillahirrahmanirrohim niat di dalam hati ingin dapatkan ikan yang banyak sambil bayangkan anda sedang menangkap ikan yang banyak.Kemudian gulungkan pada joran/gulung pada jala

semoga dengan berkat ayatul Suci Al-Quran segala hajat dapat dicapai dengan izin Allah S.W.T

mahar adalah rm99.90

mahar bagi ahli rm60 sahaja

hakikat penggunaan wafaq



Advertisements

21 Responses to “ilmu penarik ikan”

  1. hafiz February 22, 2011 at 6:33 pm #

    sy berminat dengan ilmu penarik ikan ini..sila email sy..

  2. sepit Biru March 25, 2011 at 3:43 am #

    Saya sangat berminat dengan ilmu penarik ikan… sila email pada saya bagaimana cara untuk mendapatkannya.

  3. sepit Biru March 26, 2011 at 6:17 am #

    bagaimana cara untuk mendapatkannya dan cara pembayaran. jika boleh hubungi saya 019-645 **** atau berikan saya no hp dan hantar ke email saya. terima kasih.

  4. hissam bin baharom July 8, 2011 at 9:11 am #

    Saya sangat berminat dengan ilmu penarik ikan… sila email pada saya bagaimana cara untuk mendapatkannya.

    berapakah mahar nya

  5. has9 July 12, 2011 at 4:24 am #

    salam….saya amat berminat dengan wafaq ini, bagaimana caranya untuk saya mendapatkannya. sila email atau telefon saya. sekian

  6. anonymous December 5, 2011 at 2:14 pm #

    ilmu pon kene baya ke? xpatut la..

    • Syeikh Zulkarnain December 8, 2011 at 5:59 am #

      salam,

      anonymous : “ilmu pon kene baya ke? xpatut la..”

      ilmu semuanya milik Allah,percuma.Namun adkah tn boleh beli penat lelah seseorang?
      guru yg mengajar anda ketika di sekolah dahulu,adakah anda membeli ilmunya?mengapa tetap
      belajar di sekolah yg berbayar sedangkan anda boleh perolehi ilmu dgn percuma?

      dalam sebuah hadis Rasulullah :

      “Barangsiapa belajar dengan tidak berguru, umpama ia belajar dengan syaitan.”

      ertinya pembelajaran tanpa diketahui pucuk pangkal ilmu dikhuatiri tidak mendapat keberkatan dan angkara syaitan,sedangkan pembelajaran dr guru yg punyai tauliah lebih berkat kerana diakui kesahihan ilmunya.

      anda seorang Islam,telah dikurniakan akal sebelum bertutur dgn sewenangnya

      fikirkan soalan sy itu.sebelum memberi komen yg tidak munasabah seharusnya baca dgn teliti,
      ini adlh barang,dan harus menebus dgn Rm,sama seperti anda membeli buku.

      jgn mengecilkan diri di sebalik nama anonymous jika anda seorang berani yg berkata benar.
      sy tidak memaksa anda melayari blog ini

      wassalam

  7. sulong bin ami March 15, 2012 at 7:02 am #

    sya berminat dgn wafak ne wak tlg sya mcm mana hendak memesan nya sya selalu menyertai pertandingan memancing wak tpi selalu tak ada rezeki harap wak dpt tolong .

    • Syeikh Zulkarnain March 21, 2012 at 5:57 am #

      salam,apabila ada stok sy akan update

      • sulong bin ami May 14, 2012 at 9:34 am #

        salam tuan sudah ada ke barang yg saya hajati ia itu ilmu penarik ikan itu tuan

      • Syeikh Zulkarnain May 22, 2012 at 9:23 am #

        wslm,

        ya ada 22/2/2012

  8. din May 7, 2012 at 3:04 pm #

    dlm bln puasa thn lepas sy ade tebus sepasang buntat ikan dgn wak(harga promosi ramadhan).sebab wafak ni habis dlm simpanan wak.sy nk tnya wak,klu2 wak ade batu ambar.yg org lain da jual tp mahal sgt la..

  9. ahmad May 23, 2012 at 9:29 am #

    salam.saya berminat berminat dgnwafak ni. boleh e-mail kn cara utk dapatkn nya

  10. mohd zuhairi masduki May 25, 2012 at 3:18 pm #

    tlg send no tpn –

  11. man September 23, 2012 at 4:09 pm #

    salam.saya berminat berminat dgnwafak ni. boleh e-mail kn cara utk dapatkn nya dengan segera…

    • botet October 25, 2012 at 12:23 am #

      Salam wak, Suda ada item ini? saya suda email pd pihak wak. saya berminta dgn item ini..

  12. M.jasni April 22, 2013 at 11:22 am #

    Macam mana nak mendapatkan barang yg tersebut?? Saya perlukan…. Pls email saya. Asalamualikum..

  13. nan April 28, 2013 at 8:13 am #

    Salam…bleh email pd sy camne nk mendapatknnye..tq

    • Syeikh Zulkarnain April 28, 2013 at 3:57 pm #

      wslm wrhmatullah
      sudah diemailkan,sila semak noradn***@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: