kedasyatan ibu keramat. tawaran terhad muharram

15 Nov

barangan2 terhad pada bulan muharram akan diupload mulai esok pada harga mampu milik.mengenai ibu keramat yg telah mendapat sampel sila balut kn dgn kain hitam.jgn ingat sedikit shj yg anda dapat anda kecewa,gunakan dgn cermat.sedikit itu lh yg mempunyai kesan luar biasa yg tidak terdapat pada minyak2 lain.Jgn dicium pula ke dalam botol tersebut.Pakai apabila perlu sahaja,jika sudah tercalit pada wanita,yg benci jd syg,yg syg bertambah syg.kesan calit terjadi apabila kulit anda bertembung dgn kulit target akn menyebabkan hubungan batin secara langsung dan mengubah hati si kekasih yg dipalet.berkat doa2 pd minyk,mantera siam,mantera jawa,200 jenis minyak pengasih ++ yg mempunyai unsur untuk memukau seseorang . memukau bukan menyebabkan beliau menjadi pak turut,tetapi kemahuan anda tidak mahu ditolak krn sudah angau terhadap pemilik.Jika benci jd syg,syg jd semakin syg,dan jika dipermainkan syg yg keterlaluan boleh menyebabkn gila,itu jika anda hnya niat bermain-main.namun penawar akan dimaklumkan sekali.

untuk pasangan bergaduh,cinta ditolak,mempermainkan di belakang anda,cinta hangat2 tahi ayam,bersikap dingin terhadap anda.sila cuba minyak ini .

baru2 ini ada seorang pelanggan telah mendapat manfaat dr ibu keramat , beliau mengatakan :

 

amir kota bharu


andy kl

bukti tidak kira bangsa,kaum atau agama.di bawah merupakan dialog seorang pengguna Melayu,yg telah calit kepada seorang wanita chinise warga singapore.

cina 1

cina 2

cina 3

cina 4

cina 5

 

di bawah adalah seorang sahabat ,pelanggan setia dari singapore

testimonial ibu keramat

testimonial ibu keramat (sila klik image)

dan seorang pengguna yg bertemu di Indonesia (maaf tiada email)

adalah pasangan suami isteri,pada awalnya suami sering bersikap dingin ,layanan terhadap isteri tidak semesra dahulu,namun diwaktu malam si isteri hanya sapukan 1x sahaja pada kulit si suami.

pada keesokan harinya si suami membawa isteri bersiar-siar dan megambil CUTI KERJA DUA HARI.Lillahitaala ini adalah berdasarkan pengalaman pengguna saya sendiri.Dgn izin Allah,dgn usaha dan ikhtiar yg benar.Minyak tiada kuasa,percaya ada khasiat,namun yakin hanya kepada-Nya InsyaAllah segala hajat anda mudah tercapai.

testimoni ibu keramat

testimoni ibu keramat

kekasih yg sering marah kini tidak panas baran lagi

testimoni ibu keramat

testimoni ibu keramat

(ISTERI SELALU MERINDUI SELEPAS SEKALI CALITAN!!)

di atas hanya beberapa testimonial,jgn dihidu dalam minyak.ada dua cara palet,1 dengan sentuh kulit dan paling kuat apabila anda letakkan di dalam makanan.tiada apa2 efek samping yg buruk,efek samping hanya membuat org menyukai anda shj.biasanya yg diletakan dlm makanan untuk kerukunan rumah tangga.Jika dipakai pada diri sebagai daya penarik lelaki & wanita secara umum.pernah anda melihat seseorang dan anda berasa tenang & mencintai dirinya pada pandangan pertama?InsyaAllah minyak ini mempunyai fungsi tersebut

sejujurnya minyak ini memang mahal.kerana kekuatannya,jika yg lebih murah adalah berdasarkan kekuatan dan tempoh keberhasilan.jika yg kuat sudah tentu maharnya tidak sama,dan jumlah yg amat terhad menyebabkan harganya juga menjadi mahal.

mahar rm1499 

jika sudah habis,jgn ditanya lagi,pengasas sudah maklumkan awal2.sila lock jika anda benar2 perlukan.

UNTUK BULAN MUHARRAM PENGASAS TAWARKAN MAHAR ISTIMEWA.MAHAR TERAKHIR

UNTUK STOK YG TERBATAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rm599 UNTUK HARGA AHLI SAHAJA .

DAN ANDA AKAN DIBERIKAN MANI GAJAH JADI BATU ASLI.

RM1499 + RM250 (mani gajah) = rm1749

mahar sekarang pada muharram = rm599

mani gajah jadi batu adalah stok terakhir yg ada pada simpanan pengasas 10 biji.

ini sebagai hadiah sempena muharram.

silakan lock untuk 10 orang yg bertuah

gambar mani gajah akan diupload esok

post yg lepas mengenai ibu keramat :

https://baranganmistik.wordpress.com/2012/11/05/minyak-org-asli-ibu-keramat/

32 Responses to “kedasyatan ibu keramat. tawaran terhad muharram”

  1. Copy_paste November 15, 2012 at 11:57 pm #

    Salam wak..
    Lock kn utk sy 1..tq..

  2. juwita November 16, 2012 at 1:53 am #

    salam wak,sy nak lock satu.sy sgt memerlukan nya wak.
    haik****@yahoo.com

  3. Syeikh Zulkarnain November 16, 2012 at 5:15 am #

    wslm,

    emailkan nama,no telefon
    hajat

    tajuk : ibu keramat + mani gajah bulan muharram

    baki yg tinggal 8

    • Puteri Salju November 16, 2012 at 6:47 am #

      lock . dah email payment details

      • Syeikh Zulkarnain November 16, 2012 at 8:10 am #

        salam,

        baik akan diuruskan tn
        terima kasih

  4. zulkefli November 16, 2012 at 8:07 am #

    salam sy Zul yg dapat sampel dr wak.subhanallah ,,amat syorkan kepada yg belum menemui minyak ampuh yg benar2 ampuh .Terbukti sy test kepada tunang sy sendiri skrng dh x melawan ckp.yg x tahannya selalu nk berkepit.Sy lock 1 di bulan muharram ni wak

    • Syeikh Zulkarnain November 16, 2012 at 8:09 am #

      wslm wrhmatullah,
      dgn izin Allah shj tn,ini hanya asbab.
      yg ada buat pembayaran tolong emailkan sekali
      nama penuh
      alamat
      no telefon

      sng nk semak baki minyak & dihantar
      terima kasih

  5. amy November 16, 2012 at 9:31 am #

    salam ingat nk test sampel dlu kemudian nk lock y ini…tpi barang x smpai agy mungkin wak sngat sibok skrang xpe sy sabar menunggu….ape pon sy nk lock awal2 dlu tkowt x sempat hbis plak…wk tlng lock 1 untuk sy bleh….

  6. dzulhisham November 16, 2012 at 10:17 am #

    Saya lock minyak yg akan dimahar wak. Tapi wak hantar yg sample dulu dgn yg laen. Boleh wak? Saya nk cuber yg sample dulu.

    • Syeikh Zulkarnain November 16, 2012 at 11:26 am #

      InsyaAllah esk siap dihantar semua..

      ada yg telah cuba ,kekuatan sama dgn minyak dagu
      harga minyak dagu sahaja mahal,padahal kekuatan lebih kurang sahaja,jgn salah faham ini bukan minyak dagu
      nk bawa scan minyak ini juga tiada masalah.
      ianya asli bukan indah khabar dr rupa.yg penting harus cuba sendiri,kebanyakan yg pakai dapat kesan positif.
      kerana itu dahulu sy beri sampel test percuma,untuk rasai dahulu baru boleh menilai khasiatnya.
      & barang2 akan datang juga sy akan berikan sampel tersebut khusus untuk bulan muharram.tetapi sampel sedikit shj,
      namun dpt digunakan selama 4-5 bulan.Minyak ini jika disimpan sahaja juga boleh,tiada jangka hayat/expired date.
      minyak ini sy jangkakan akan pupus pada tahun ini atau awal bulan 1 tahun 2013 krn permintaan bnyk.

      • dzulhisham November 16, 2012 at 11:57 am #

        ok wak alhamdulillah. saya akan maklumkan selebihnya melalui email. saya akan menunggu barangan saya dahulu untuk pengujian.😀 terima kasih wak.!

      • azasham November 16, 2012 at 12:18 pm #

        Salam wak. Besok sabtu wak. Kalu htr hari minggu ada kemungkinan brg akan hilang/ghoib. Selalu terjadi. Elok htr senin jer.

      • dzulhisham November 16, 2012 at 12:32 pm #

        aduh tuan azasham. haha. tkmo cakap mcm tu. Selalunya wak hari sabtu takde pape insyaallah.. kita bersabar dan ikhtiar saja.. insyaallah semua akan berjalan lancar..

      • azasham November 16, 2012 at 1:28 pm #

        Wak syeikh. Ada lagi sample ke? Boleh htr mai satu.
        Tn Dzulhisham. Insyaallah sampai. Kita doa2 dipermudahkan semua urusan.

  7. lyana November 16, 2012 at 2:11 pm #

    wak, lock untuk sya satu, harap2 ada lagi. Tq.

  8. helmi November 16, 2012 at 3:45 pm #

    salam..ada lg x ibu keramat ini dlm smpnan wak

    • Syeikh Zulkarnain November 16, 2012 at 4:18 pm #

      wslm,sila email wak

      • helmi November 18, 2012 at 12:07 pm #

        salam…wak…sy sudah email

  9. akmar November 16, 2012 at 5:01 pm #

    Slm Tn Sheikh, sy berhajat utk Lock 1 jika masih ada lagi minyak diatas didalam simpanan tn dan tolong emailkan detail pembayaran kepada saya.Terima Kasih.

    • Linda November 17, 2012 at 2:04 am #

      Salam wak,saya masih menunggu sample dari wak.ape pun saya nk lock astu jika masih ada.

  10. siti November 16, 2012 at 5:53 pm #

    wak,sya lock satu. tlg check mail. terima kasih.

  11. helmi November 17, 2012 at 12:20 pm #

    salam wak..sy sudah kirim email….

  12. Hariz November 18, 2012 at 7:51 am #

    Assalamu’alaikum tuan, sy lock 1 boleh. Tapi pembayaran sekarang mcm mana?

  13. siti November 19, 2012 at 10:18 am #

    salam wak. sya sudah isi borang tempahan dan email kan.

    • Puteri Salju November 29, 2012 at 6:16 am #

      Salam Wak barang dah sampai. harap dapat email caranya

    • wanie December 12, 2012 at 12:43 pm #

      salam wak,saya dah email

  14. fara December 2, 2012 at 11:03 am #

    Wak saya nak lock 1…ada stok lgi x wak?sy dah email wak…hrp dpt mklum blas dr wak…

  15. saya April 13, 2013 at 9:27 pm #

    Maih ada lagi utk tawaran minyak ini…?

  16. Ishahmudin May 17, 2016 at 1:39 pm #

    As salam tok minyak ibu keramat masih ada lg ke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: