minyak pertapaan

4 Jul

 

minyak

sila baca selanjutnya

ini minyak pertapaan pelanggan,minyak nya tidak dipaparkan lah kerana nanti ada yg cuba ciplak.hasil pertapaan dari makam keramat di Indonesia.tinggal diisi di dalam botol dan dikirimkan kepada pelanggan.

 

Alhamdulillah berkat sabar & menunggu ada satu khabar berita gembira yg meguntungkan anda selaku pelanggan pengasas . pelanggan yg dimulai & dikasihai Allah S.W.T

terima kasih di atas sokongan2 yg diberikan & kesabaran .

dengan ini pada postingan yg akan datang anda akn dimaklumkan mengapa dan bagaimana cara memperolehi batu2 permata,geliga,barang2 mistik dgn cara perantaan yg selamat dan tiada menggunakan sebarang tumbal.

Ilmu ini percuma dan telah waktunya untuk diturunkan kerana pada suatu saat juga org2 Islam akan memperolehi keberuntungan yg tidak habis hartanya 7 keturunan InsyaAllah…kerana itulah juga ilmu ini ingin dikongsikan kerana sewaktu – waktu mungkin ketiadaan pengasas untuk meneruskan koleksi2 mistik ini anda adalah galang gantinya..

tadi berkesempatan menyemak 2 muka surat email sahaja sudah letih,,keesokan hari pengasas akan semak lagi dan balas kesemuanya insyaAllah…barang2 baru juga akan dipaparkan. sampai disini sahaja pada malam ini…semoga anda tn ,pn sentiasa dlm keadaan sihat & diberkati Allah S.W.T

 

wslm

wak syeikh zulkarnain

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: