borang tempahan

8 Oct

2009 – 2018 baranganmistik.wordpress.com-

Jika ada gmail sebaiknya gunakan Gmail agar email yg dihantar dapat diterima oleh anda.terima kasih

pastikan meletakkan no telefon ,anda akan dihubungi kelak melalui sms/whatup/call

 

Advertisements

geliga raja ikan

27 Jun

Continue reading

minyak susuk emas An Nur

14 Jun

gambaran

Continue reading

kapsul seri aura raja bunian

12 Jun

 

makluman : stok habis buat masa ini,sila tempah jika berminat

*wibawa
*merawat sihir
*membersihkan dan menyeimbangkan aura dari dalam
sehingga menghasilkan daya penarik yg positif
*awet muda
*merawat segala penyakit sprti masalah hati,gout,kanser,
penyakit kulit,gatal2,sembelit,batuk,demam,keguguran rmbut,jerawat
1001 penyakit
*menghapus toksin di dalam tubuh (penyebab penyakit)
*kekuatan dalaman (antibody tidak mudah diserang penyakit)

30 biji kapsul

Jaminan tempoh dlm 1 bulan
harga rm120.

Promosi hanya di fan
facebook

http://www.facebook.com/pages/Barangmistik/233217893458361

bedak puteri saadong

12 Jun

 

makluman : stok habis buat masa ini,sila tempah jika berminat

bahan2 herba dari alam ghaib .

telah diruqyah dan dijampi dgn ayat Suci Al-Quran

fungsi :

*pengasihan tingkat tinggi
*memulih seri wajah
*mencerahkan wajah
*menghapus jerawat serta lubang jerawat
*melicinkan struktur permukaan kulit
*pengasihan umum
Jaminan tempoh dlm 1 bulan merasai kelainan pada wajah
ada yg dapat lihat dalam tempoh 1 hari pemakaian

rahsia kecantikan puteri bunian dibongkar

harga rm120

sila sertai facebook baranganmistik

17 May

sila klik disini dan klik butang like

manfaat sertai : percuma pelbagai barangan setiap pembelian (sehingga stok habis).Mendapat barang pada harga murah yakni harga ahli.Lebih mudah berkomunikasi.

674 telah diinvite.Sila semak email.

isian pengasih puter gileng sukma

27 Mar

PENGISIAN TELAH DIBUKA SEMPENA RAMADHAN

TESTIMONIAL PENGALAMAN PELANGGAN SILA LIHAT (TIDAK SAMPAI SEBULAN)

tempahan bulan 10 ditutup

puter gileng,& juga semar mesem adalah pengasihan tahap tertinggi di dalam dunia pengasih.tidak perlu ambil masa bertahun-tahun untuk belajar,tetapi perguruan kami akan isikan khusus buat anda.cukup diisi & dibuktikan.

antara fungsi2 yg boleh dirasai adalah seperti berikut :

Continue reading

blacklist name

22 Nov

Sekiranya barang telah disediakan namun tidak megambilnya maka nama2 berikut akan diblack list dari berurusan lagi dgn pihak baranganmistik. Pihak kami tidak akan berurusan dengan pemahar yg banyak berbual kosong.Sila serius dalam berurusan ,cakap macam VIP nak kebal umum,nak kebal tetak,nak keris terbang,nak pengasih ampuh,nak yg ada kadam,xnak ada kadam.Jika tak jadi ambil sila maklumkan awal agar barang yg diproses tidak sia2 begitu sahaja.Ini barang telah disediakan tetapi  buat karenah dan tidak mahu ambil.Kini nama2 anda dalam paparan blog kami agar menjadi perhatian bagi blog mistik yang lain ketika berurusan dgn anda.

Continue reading

minyak orang asli

13 Aug
minyak orang asli

minyak orang asli

PENGISIAN TELAH DIBUKA SEMPENA RAMADHAN

minyak pengasih ampuh,minyak pengasih tingkat tinggi,ujian terhadap minyak pengasih dayak purnama sari :

pengujian minyak hitam


pengujian minyak putih

Continue reading

SENARAI NAMA DAN TRACKING POS LAJU

5 Aug

PENGHANTARAN YANG SELAMAT DAN TERJAMIN

BUKTI PENGHANTARAN BARANGANMISTIK WORDPRESS

BUKTI PENGHANTARAN BARANGANMISTIK WORDPRESS.LEBIH DARI 300 PELANGGAN KINI.TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA.BRUNEI,INDONESIA,SINGAPORE,MALAYSIA,

bukti penghantaran

bukti penghantaran

send by national courier

UPDATE 

kepada penebus barangan yang lain,sila bersabar dan berikan sedikit ruang untuk proses pengisian barang.barang tetap akan dihantar dgn selamat InsyaAllah

APABILA BARANG ANDA TELAH SAMPAI SILA EMAIL BARANGANMISTIK@GMAIL.COM

barangan penebus yang lain akan dihantar keesokan harinya

sila klik disini untuk lihat tracking anda

jenis ikatan cincin Vip

19 Jul

sila lihat selanjutnya

Continue reading

menjual kemenyan bukhur dan dupa

16 Jul

restok (sudah ada)

tempat untuk membeli kemenyan bukhur dan dupa.Amat disukai oleh khodam,pemulih barang berkhodam,upgrade energi barangan berkodam,pengusir aura negetif,wangi dan mudah digunakan hanya terus dibakar sahaja tanpa menggunakan arang.Gunung kawi merupakan tempat khodam2 tingkat tinggi.Juga antara makanan kesukaan khodam

rm50 1 kotak. 

Continue reading

TESTIMONIAL ANDA

29 Mar

Pengasas letakkan ruangan testimonial agar lebih kemas dan tersusun rapi kerana ada sahabat yg berkata tidak wajar diletakkan diruangan comment blog kerana kurang kemas.

setiap barang yg telah ditebus bolehlah anda memberikan comment,pelbagai pengalaman sahabat2 yg boleh dikongsikan bersama untuk tatapan saudara kita.

atau boleh juga comment terhadap layanan ataupun barangan dari baranganmistik.wordpress.com
segala testimonial bolehlah hantar ke email pengasas

baranganmistik@gmail.com

sekiranya anda membuat satu testimonial hendaklah maklumkan pengasas melalui sms/hubungi.

maklum balas juga boleh dibuat pada sms,pastikan ianya ringkas shaja.Bukti penghantara melalui sms sila klik disini

segala maklum balas anda akan dijadikan satu idea dalam meningkat mutu perkhidmatan yg sedia ada

comment2 yg dipilih akan dipaparkan
terima kasih

Continue reading

perhatian

14 Mar

Bismillahirrahmanirrohim,

salam warahmatullah

Buat perhatian kepada yg ingin menebus barangan,anda sudah fahami dahulu fungsi barangan yg ditebus,pengasas melayani mereka yg benar2 jujur dan ikhlas ingin memindah milik barang.

Tinggalkan no telefon terus di ruangan comment untuk dihubungi oleh pengasas (no anda tidak akan dipapar).(sekiranya pengasas lewat balas sila berikan email lebih mudah untuk disemak)Pengasas tidak meletakkan no handphone ini kerana ada yg bersikap tidak serius dan sekadar main-main sahaja apatah lagi barang yg telah disediakan tapi tidak pula jadi membelinya.Allah dan Malaikat menjadi saksi,jujurlah pada kata dan menepati janji,masa itu bernilai yg tidak mampu ditebus esok mahupun lusa.Sila jangan bazirkan masa anda,dan pihak pengasas serta guru jika skadar bermain-main sahaja. Jika benar2 b’minat pengasas sendiri akan hubungi anda.boleh juga terus email kepada

EMAIL :

baranganmistik@gmail.com

Terima kasih bagi yg mempercayai pengasas dan jujur ketika berurusan.InsyaAllah pengasas doakan segala urusan anda dipermudahkan

Amin,,

Soalan yang tidak akan berbalas di blog : bagaimana nak dapatkan,bagaimana nak hubungi,berapa maharnya,apa kegunaannya?Gunakan pancaindera itu sebaiknya, semak semula email saya diatas dan jangan pula kata saya tidak berbalas.Sedangkan saya membalas setiap email anda malah akan hubungi anda melalui handphone.HANYA SOALAN ACUH TAK ACUH SAHAJA YG TIDAK BERBALAS. InsyaAllah selagi anda benar2 berhajat dan bukan berdusta kata.

W’slm

Selamat datang ke Alam MIstik

4 Mar

Selamat datang,moga anda berjaya mencari barangan berhajat di hati.

mistik items (product)

4 Mar

menyediakan pelbagai minyak dan wafaq untuk anda.Harga berpatutan dan mampu milik

(top item)

minyak pengasih buluh perindu asli

Minyak cenuai bunian

wafaq gabung langka

pengujian wafaq

wang sukarno

wang sukarno kunfayakun

kitab istanbul

Kitab Istanbul

kantong beg wafaq

ilmu penarik,pemanggil ikan

pagar rumah

khidmat pulih barang/upgrade kekuatan

bagi yang mempunyai geliga lipan namun renjatan berkurangan,hampir mati,jenis buntat dan pelbagai permata nilam,kecubung,delima merah kurang merah airnya.Dengan izin Allah S.W.T pengasas dapat mengupgrade barangan anda,contohnya geliga lipan anda akan dapati renjatan lebih kuat dan warna lebih pekat,begitu jua delima air bias air lebih menyerlah.Segala jenis permata onix,cat eye,marjan,kecubung anda akan dapat merasai kelainan pada auranya.100% kelainan.Sejenis ilmuan yang kebanyakan diperoleh paranormal namun tidak sewenangnya dipapar umum kerana menjaga hak warisan dan nilai ilmu ini yang harus disimpan rapi agar tidak disalah gunakan.

fidyah rm 250

rm35 sahaja

Hadis riwayat Abu Zar ra.: “Barang siapa yang memanggil seseorang dengan kata kafir atau mengatakan musuh Allah, padahal sebenarnya tidak demikian, maka tuduhan itu akan kembali pada dirinya.”

Dari kitab Sahih Muslim no: 93

Continue reading

Pancar delima (BIAS AIR)

26 Jan

PANCAR DELIMA  

(KERAJAAN GUNUNG LEDANG)

GRED KATEGORI SUPER DALAM BARANGAN MISTIK

 

PANCAR DELIMA.jpg

ADA DITERANG KAN MENGENAI DUA JENIS DELIMA, BIAS AIR DAN MEMERAHKAN AIR,

DAN INI ADALAH SEJENIS PANCAR DELIMA BIAS AIR, SEPERTI DI DALAM FILEM HIKAYAT MELAYU LAMA “PANCAR DELIMA” HIKMAT.

TERDAPAT PELBAGAI KHASIAT AMPUH YG SUDAH BANYAK DIPERKATAKAN ORANG. YG INGIN MEMILIKINYA SUDAH SEDIA MAKLUM. DAN ANTARA SATU KHASIAT NYATA ADALAH MEMANGGIL TUAN PUTERI UNTUK HAJAT TERTENTU.

BIAS AIR.jpgTIADA TRIK . 100% ASLI DELIMA BIAS AIR (PANCAR DELIMA)

JGN HAIRAN LIHAT MAHARNYA

MAHAR SEMPENA ULANG TAHUN BARANGANMISTIK KE 9 TAHUN

rm3500

RM350

KPD YANG BERTUAH INSHAALLAH SILAKAN TUAN

KLIK UNTUK HUBUNGI

Delima merah air asli

26 Jan

 

DELIMA MERAH AIR 

(buntat buah delima asli)

26.1.2019

GRED KATEGORI SUPER DALAM BARANGAN MISTIK

 

delima merah air.jpg

Merah delima asli memerahkan air,
Perlu tuan puan ketahui ,,merah delima ada
2 kategori,,

1. Memerahkan air,,air menjadi merah
2. Biasan warna merah,,bermaksud gelas yg berisi air itu mempunyai sinaran dan biasan air pada sekeliling gelas,,tetapi tidak memerahkan air. (kategori ini juga ada diperolehi akn dimaharkan pada wktu akn dtg)

Kedua2 ini menjadi kegilaan buruan para kolektor mistik,,bahkan broker2 mistik mncri nya untk projek2 pnarikan,,bahkan juga untk mngaut keuntugan berjuta2 hanya kerana sebiji gliga yg bgitu besar hikmat nya,,,dgn Izin Allah jua..

Merah delima asli sukar dimiliki,, mmpunyai banyak proses penjagaannya untk mmastikan hikmatnya terzahir nyata melalui zikir dan pnjagaan yg rapi

 

Kategori merah delima asli,,,
Delima yg diuji oleh pengasas

Proses mnjadi merah mgambil masa 2-3 minit ke atas. Dan ternyata merah jaminan

Pengasas mempunyai 1 koleksi merah delima kategori memerahkan air.

Bg yg benar2 mencari,,,

Pada saat, waktu dan hari yg tepat kepada si pnjaga yg terpilih ini pasti akn melihat pada hari pengasas mengepost kn nya,,pada 8 tahun yg lepas, seorg menebusnya tidak smpai 3 jam dipaparkan di blog (klik gmbr untuk lihat testimoni)

delima merah air2.jpg

merah delima air asli.jpg

Dan kini peluang yg terbuka untk kategori merah delima,,berapa maharnya

Tidak perlu berjuta tn,,kerana dimahar berjuta lah hilang hikmah dan keberkatan

Tidak perlu juga ratus ribu,,bahkan tidak perlu puluh ribu

Ketegori tahap 1 : pelaris yg kuat, pedinding, pengasihan tahap 1,,aura proteksi melingkupi seluruh tubuh,,jika anda discan,,tidak akan terlihat,,dan lain2 hikmat ketegori tahap 1 ini yg sudah diketahui ramai. Alami sendiri.

 

Bewarna merah pekat,,dan apabila disuluh cahaya ditengah tengah geliga warna merah indahnya akan terpancar

Delima biasa sahaja ada yg memaharkannya rm2500,,malah belum lg kategori tahap 1,,
Merah air..lihat shj di mana2 blog,,delima buah shj boleh cecah rm5000,,walau tidak merah air..
Merah air hanya dimaharkan ratusan ribu ringgit ke atas

Itulah yg dikatakan rezeki masing2..dan hak pemilik nya untk memaharkan barangan tersebut

sekiranya ada yang pernah peroleh merah delima ini di mana2 sahaja,,nasihat pengasas jadikannya untk pemakaian diri,,tuah dan hikmat delima merah yg diiringi pertalian alam ghaib akan mengiringi anda dalam apa jua bidang yg anda lakukan.
Gunakan untk projek2 kerajaan, pelaris super dalam perniagaan , tidak kira mknn, direct selling, jual insurans,,digunakan untk berjumpa org ramai,,aura pmilik merah delima memberikan karisma yg memukau kpd yg melihat,,sudah terbukti sejak sekian lama.pengasihan tahap super .Boleh digunakan sewaktu di tempat kerja

Jgn dibuat tarik,,adakah tn yakin guru itu benar2 mampu tarik duit berjuta2 ,, jika tidak jadi dan hilang khasiat atau pecah,,memang tuan x rasa rugi,,sebab nilainya tidk smpai ratus ribu,,
Tapi di luar sana tuan dpt x cari lagi nilai sperti yg pngasas berikan ini ? Ramai yg tidk bjya mmbuat proses mlah krugian bjuta ringgit. Jika tn ingin mmbuat proses maaf pengasas sendiri boleh melakukannya tanpa brg2 kebal ini.amanah geliga ini untuk dimaharkan untuk proses penarikan brg hikmat seterusnya.

Apa yg anda lihat, ini lah yg anda perolehi

Merah delima asli,,yg terakhir untk dimaharkan

Jadi silakan tn yg bertuah

ada yang pernah hubungi inginkan delima merah,,maaf pengasas dah terlupa siapa.boleh hubungi semula

Sempena ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun

Silakan tn puan siapa pemiliknya yg bertuah hubungi pengasas

DIISI PADA BEKAS LOKET STAINLESS STEEL untuk pengaliran energi yg lebih lancar

mahar mampu milik

klik untuk hubungi dan tinggalkan no telefon

 

akar cenuai untuk dimaharkan

15 Sep

akar cenuai

 

Akar Cenuai asli , rm200 Sahaja.

Tujuan dibuat minyak pengasihan, dan pelaris

Asli,ditoreh dan ada bau menyengat sehingga ke atas kepala InshaAllah

geliga lipan Alam Sebelah

15 Sep

geliga lipan alam sebelah

 

KHASIAT GELIGA LIPAN UMUMNYA SEBAGAI :
– menyedut bisa
-pemudah jalan rezeki
-pendinding sihir
-mendapat ilham dan gerak terhadap suatu atau sblm terjadi, gerak hati untuk membuat keputusan thadap suatu perkara..

Kuncinya adalah Bismillahirrahmanirrohim 11x,,sekali nafas,,niatkan apa hajat anda sblm perjalanan. ijazah Kunci hanya untuk pengguna geliga wak syeikh sahaja

ITEM BERPROFIL TINGGI

geliga yg berjaya di tarik di Pulau Besar Melaka , sepasang dan bewarna hitam.

Di dapati Di kepala dan mulut raja lipan yg datang di bawah kain kuning.

Apabila ditelusuri dan berdasarkan penjaganya , InshaAllah menuju ke sifat kebal (bewarna hitam)

manakala sepasang bewarna merah dan putih kekuningan adalah tembus pandang

geliga yg sudah matang

Mahar yg dipinta rm700 sahaja. Sedia maklum mahar sebenar jauh lebih dari yg dipaparkan..Terpulang kepada rezeki siapa yang memilikinya

geliga lipan alam sebelah 2

 

permata serai dan geliga

12 Sep

permata serai dan geliga.jpg

antara item yg diperolehi penarikan malam jumaat minggu lepas :

permata serai ungu 

permata merah

permata serai putih

zamrud

ibu geliga puteri saadong

dimahar borong rm55  klik untuk urusan pemaharan