buntat delima

26 Mar
air rendaman delima yg bewarna merah bagus untuk diminum,khasiatnya seperti delima penawar segala penyakit dengan Izin Allah S.W.T membuka dan mengaktifkan seluruh energi yg disalurkan melalui titik halus tubuh.Membuka sinar aura kehidupan,megimbangi tenaga dalam,kesihatan,keterampilan dan pelbagai lagi seperti yang anda sedia ketahui.
Bukan untuk dimaharkan.Medium dari pertapaan guru.Jika berminat dan mahar kena pada nilainya akan dilepaskan.InsyaAllah
delima kebal umum,delima merah air,
About these ads

14 Responses to “buntat delima”

  1. Ahmad Tohid March 29, 2011 at 4:27 am #

    Assalamualaikum Saudara/Abang/Wak.

    Salam perkenalan,saya harap abang sehat selalu.saya baru membuka wabsite abang dan saya amat tertarik betul pada barang2 mistik(anugerah ALLAH) pada abang yang abang mahar kan adalah murah dibandingkan di blog yg lain2.Cuma nak tanya Buntat Delima tu berapa maharnya? dan Geliga Besi Kuning? (saya sebenarnya bukanlah org berkampuan sangat(dah pencen)kalau agak2 tak mampu saya tengok saja la(kebesaran ALLAH).Terima Kasih.

    • enciks March 30, 2011 at 5:09 am #

      w’slm warahmatullah Ahmad Tohid harga adalah mampu milik,email sahaja saya terima kasih

    • Lopi August 29, 2011 at 3:15 pm #

      Terima kasih la dengar gambar yg d paparkan. Sekurang2nya dapat juga saya tengok rupa buntat delima…

  2. Afandi March 30, 2011 at 1:43 pm #

    assalamualaikum tuan, berapa harga mahar mampu milik utk buntat delima ni ye?

  3. Spiral April 3, 2011 at 2:36 am #

    Sangat menarik koleksi di dalam web ini, dan yang paling menarik adalah delima merah ini

  4. user November 15, 2011 at 9:52 am #

    tuan, berapa fidyah nya??

  5. azreen December 4, 2011 at 5:37 pm #

    sy berminat delima ini boleh sy tahu berapa maharnya

  6. mohd rashidy rahim October 10, 2012 at 1:19 pm #

    salam, ade lagi ke wak, batu delima nie?

  7. shidy October 10, 2012 at 1:28 pm #

    sesuai untuk dibuat kegunaan dalaman…

  8. syed October 11, 2012 at 8:57 am #

    saya mencari batu delima merah asli..masih ada?beli secara tunai

    • Syeikh Zulkarnain October 11, 2012 at 2:11 pm #

      salam/selamat siang,
      ada 2 biji stok akhir + disertakan dgn loket pengasih raja
      sila isi borang tempahan untuk dihubungi

  9. dzulhisham October 30, 2012 at 9:38 pm #

    wak, berapa mahar buntat delima ni? sila email saya wak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 241 other followers

%d bloggers like this: